top of page

                            Erwin Buendgens is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Even Kennismaken

Mijn naam is Erwin Buendgens 47 jaar. Ik ben 25 jaar getrouwd, vader van 2 dochters, en opa van 2 kleindochters. Ik woon in Susteren, heb 2 hondjes, 2 katten, eenden en kippen, en een heerlijke fruit en groentetuin waar ik graag mijn vrije tijd in vertoef.


Ik werk ruim 25 jaar in de gezondheidszorg, variërend van jeugdzorg, volwassenzorg, thuiszorg, en heb in klinieken en ambulante instellingen gewerkt.


Vanaf mijn jeugd was ik al geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Waarom doen we wat we doen?

Ik ben van nature altijd nieuwsgierig en leergierig geweest. Na mijn studie Geestelijke Gezondheidskunde aan de universiteit Maastricht ben ik me dan ook altijd door blijven ontwikkelen.


Ik ben een no nonsense therapeut, die altijd eerlijk en open is, op zoek naar de verbinding, en waardeer dit ook in de ander. Mijn trajecten kenmerken zich dan ook door intensieve samenwerkingen waarbij ik vooral persoonlijk en betrokken ben, en op zoek naar de ontmoeting.


Ik ben altijd dankbaar voor deze ontmoetingen, en vooral dat ik bij zoveel mensen te gast mocht zijn in hun leven.

Mijn visie op hulpverlening is dat iedereen de wil, de wijsheid en de potentie heeft om te groeien, mits we vrij zijn. In dit vrij zijn zit vaak het probleem. Door opvoeding, gebeurtenissen in het leven, aanleg en andere factoren kan het zijn dat we deze vrijheid kwijtraken.


Samen kunnen we kijken hoe we deze weer terug kunnen krijgen, zodat de Eigenwijsheid weer toegankelijk en beschikbaar is. Ik verheug me op de nieuwe ontmoetingen !

bottom of page